Treningsleir i vakre Barcelona

En treningsleir i utlandet finnes det mange forskjellige typer av. Grunnen til at mange ønsker å tilby en treningsleir i vakre og populære Barcelona er enkel : Ønsket om å tilby en sensasjonell og variert sportslig opplevelse helt utenom det vanlige der man også får omgivelser i naturskjønne omgivelser og der det stortsett er sol uansett årstiden. Muligheten til bare å kunne samarbeide med internasjonale spanske sykkelklubber i toppklassen skulle være mer enn nok grunn for å booke seg en tur så fort dom mulig. I tillegg vil man kunne få profesjonelle tips og råd fra kjempegode spanske trenere. Det er mulig å nå neste nivå av sykkeldrømmen din og samtidig spise godt og nyte den verdenskjente kulturen og kunsten som virkelig fikk satt Barcelona på

verdenskartet ! Her vil du få være med på mange spennende opplevelser sammen med de andre og du har mulighet til å knytte nære og verdifulle bånd til andre som er med på treningsleiren sammen med deg. Det vil også komme til nytte igjen hjemme igjen i hjemlandet Norge.

Sykling i et av verdens flotteste terrenger i Barcelona

Barcelona er velkjent for å ha mange unge og energiske syklister som kommer hvert eneste år for

å bli knallgode på sykling og virkelig mestre denne sporten og nyte et flott og varmt middelhavsklima mens de øver og øver på å bli bedre og bedre.

Både Costa Brava ved kysten av denne nydelige byen og Pyreneene vil gi deg opplevelser på sykkelen i form av landskap og sublim natur som helt enkelt vil ta pusten fra deg.

Costa Brava vil gi deg landskapet langs sjøen mens Pyreneene som del av den spanske fjellkjeden vil utfordre deg og gi deg ekstremsport som bare Spania kan gi deg dette. Dette oppholdet kan ikke beskrives med ord, det må oppleves. Å møte andre likesinnede vil gi deg nye erfaringer og en ny kompetanse. Det er berikende på flere plan å være på treningsleir sammen med mennesker med ulik bakgrunn og erfaring fra hele verden og vil gi deg minner for livet.

Barcelona er som tidligere nevnt en stor kosmopolitt og blant annet en stor kunstby med GAUDI som en av de ledende og store kunstnerne. Den er også en stor idrettsby som fikk æren av å holde sommer OL i 1992.

Trening i verdensbyen Barcelona

Vi i Adventures Barcelona kan tilpasse ønsker og behov fra deres sykkel-lag. Laget kan selv bestemme når man ønsker å komme, hvor mange uker eller måneder man ønsker å bli her, alt ettersom hvilket nivå man sykler på kombinert med hvilke ambisjoner man har som utøver og som sykkel-lag. Adventure Barcelona har supre hoteller og anlegg for sykkeltreningen hele året og vi kan også tilby dere både ekstremsport for å øke team-følelsen i gruppen og dessuten mange andre flotte aktiviteter som kan være med på å styrke selve samholdet i sykkel-laget deres.

Vi vil med dette ønske dere et minnerikt og motiverende opphold i velkjente og populære Barcelona ! Det er deres tur nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *