Skikkelig utstyr til sykkelturen

Om høsten er det flott å ta seg en skikkelig sykkeltur utenom allfarvei. Om man skal igang med landeveissykling foreksempel for å kunne sykle Europa rundt så er det mye utstyr som man bør og må ha med seg på turen. Hva slags utstyr og hvor mye det vil koste skal vi innom i denne

artikkelen. Vi gir ellers gode tips til alt som har med det gode livet på sykkelveien også.

Sykling kan være en dyr idrett og det kan også være en billig og god idrett. Alt kommer an på hva man legger i selve betydningen og hvor kostbar selve sykkelen som man skal benytte seg av og utstyret koster. I et rent og spektakulært land med den naturen som vi har både i

hjemlandet vårt og i resten av Skandinavia er det bare å komme seg ut på fjelltur og gode sykkelturer sammen med gode venner og gode kollegaer. Skandinavia er også kjent for lyset som vi har her, overalt sier folk det samme. Kombinert med den flotte naturen så er det bare å benytte seg av naturen og gjerne hele året også, så lenge man holder seg tørr og god og varm.

TIPS TIL GODT SYKKELUTSTYR

Planleggingen av en lang sykkeltur Europa rundt med gode kompiser behøver ikke å koste all verdens i forhold til utgiftene om man skal fly eller bruke bil eller tog og så sparer man miljøet rundt oss som vi har arvet og som skal taes godt vare på. Derimot skal vi gi noen gode tips til hvilket utstyr man behøver om man legger ut på en slik langtur og omtrent hvor mye det vil koste.

Selvsagt behøver ikke sykkelen å være kjempekostbar og man skal holde seg innen sitt eget budsjett men man skal heller ikke undervurdere den gode følelsen og motivasjonen som en dyrere sykkel gir,dette vil gjøre underverker.

Drikkeflaske,en god sykkelbukse og en solid drikkeflaske er nødvendigheter som man vil behøve på en lengre sykkeltur med vennene. Om man allerede har investert flerfoldige tusenlapper inn i en stilig og flunkende ny sykkel som får hjertet ditt til å hoppe hver gang su ser på den så kan du trygt investere et par tusenlapper i disse sammenlagt. Om du ønsker og har mulighet så er det selvsagt også gøy å investere i masse utstyr av høyere nivå som vil gi deg mer glede og ytelse men det er ikke nødvendig.

En god vindjakke er også helt super og nødvendig å ha med på slike turer. Det kommer garantert til å blåse mye og særlig om man oppholder seg langs kysten men med en slik er du godt beskyttet.

Det vil også være nødvendig å kjøpe en allværsjakke som både er vann og vindtett og dessuten varm og god med for inni. Kjøp deg også lag på lag plagg i ull siden ull holder på varmen din dersom du blir våt på kroppen eller våt på beina. Sykkel GPS er veldig nødvendig man har med og da i en god kvalitet sånn at man unngår å kjøre feil vei og rote seg langt bort fra dit man egentlig skulle. I tillegg så vil man behøve et godt og funksjonelt par med solbriller.

Da er listen komplett. God tur !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *